keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Siivousliina


Kun muutkin niin minäkin - siivousliinoja/tiskirättejä on näkynyt monessa blogissa ja päätinpä nyt minäkin kantaa oman korteni kekoon kun lankavarastosta löytyi juuri sopivasti 100% bambu lankaa. Tein liinan pidennetyllä helmineuleella (kaksi kerrosta 2 oikein + 2 nurin jonka jälkeen kaksi kerrosta nurjat silmukat oikein ja oikeat nurjina). Liinan kooksi tuli n. 15cm x 20cm. Katsotaan nyt raaskinko liinaa pölyjen pyyhkimiseen käyttää vai jääkö se vain keittiön koristeeksi ;) 

//Noora

perjantai 25. lokakuuta 2013

Keskeneräistä


Blogissa on ollut hiljaisempaa viimeiset viikot, koska mitään ei ole valmistunut tänne asti näytettäväksi. Nyt parannan tapani ja aloitan aktiivisemman kauden täällä! Tällä kertaa siis vähän keskeneräisiä neulomuksia, sillä mitään valmista uutta ei ole. Kaulahuiveja on puikoilla ja koukulla kaksin kappalein - vinoraitainen mustavalkoinen sekä harmaa virkattu huivi. Virkattu huivi on aloitettu jo muistaakseni elokuussa, mutta se ei vain jostain syystä valmistu (liekö syy siinä että koukkuun en ole sen koommin montaakaan kertaa koskenut?). Lankana virkatussa huivissa on Novitan säde kaksinkertaisena ja mustavalkoisessa huivissa Novitan Nalle. Mustavalkoinen huivi on kopio kerran bussissa näkemästäni huivista, jota yritän kovasti muistin varassa neuloa samanlaiseksi - saa nähdä mitä tulee. Molemmat huivit vain edistyvät niin hitaasti, että näinköhän niitä pääsen tänä talvena käyttämään ;)

//Noora

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syyskukat takapihalla


Laitoin viime viikonloppuna vihdoin aikoja sitten kuivahtaneiden kesäkukkien tilalle syyskukkia. Kanervat ovat olleet jo vuosia suosikkejani syyskukissa, niiden ihanat violetin sävyt ovat lempivärejäni. Hurja muutos on tapahtunut viime viikonloppuun nähden - tänä viikonloppuna nurmikko on täynnä lehtiä ja pihamme pieni koristeomenapuu on tiputtanut kaikki lehtensä jo maahan. Syksy juoksee kovaa vauhtia ohi, se taitaa olla minulle vuodenajoista mieleisin. Vaikkakin odotan aina innokkaasti kaikkia vuodenaikoja!


Viime viikon aikana Made with lovessa meni rikki 10000 kävijän raja - iso kiitos teille kaikille, jotka käytte täällä kurkkimassa. Erityisesti haluan kiittää kaikkia teitä ihania jotka jätätte kommentteja tänne, ne todella saavat minut joka kerta iloiseksi! Kunhan keksin jotain arvottavaa, järjestän taas jonkun pienen blogiarvonnan :)

//Noora

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Timanttiheijastin


Syksyn taas pimetessä tajusin etten omista yhtäkään heijastinta. Ensin ajattelin pikaisesti korjata asian kauppareissulla, mutta muistinkin että ostin viime talvena heijastinkangasta. Muutamia ideoita netistä etsiessäni törmäsin muutamassakin paikassa timanttisiin heijastimiin. Ja koska timantithan on ikuisia, päätin ryhtyä toteuttamaan omaa versiotani timanttiheijastimesta. 


Ensimmäinen versio lensi suoraan roskikseen, ollessaan ulkomuodolta sen näköinen että 3-vuotias oli siihen heijastinkangasta ommellut. Toinen versio onkin sitten ensimmäistä paljon yksinkertaisempi ja on ainakin omasta mielestäni ihan sopiva heijastamaan laukkuni kyljessä. Vielä mietin pitäisikö kuitenkin lisätä jonkinlainen lanka hakaneulan jatkeeksi, toisaalta kun en tajunnut tehdä heijastimesta kaksipuoleista on tämä tapa ehkä luotettavampi heijastamisen kannalta. Mitäs pidätte? Oletteko te tehneet itse heijastimia vai ostatteko valmiina kaupasta?

//Noora