sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Rumpujen pärinää..


Onnea voittajalle, laitan sinulle pian sähköpostia :)

Ja kiitos kaikille osallistujille, olisi ihana antaa palkinto teille kaikille! 
Ehkä keksin pian taas jotain arvottavaa :)

//Noora

Muistutus


Vielä ehdit osallistua arvontaan! Jätä kommentti tänne (klik) ja olet mukana arvonnassa josta voit voittaa pastellisen palkinnon. Osallistumisaikaa on aina klo 20.00 asti, jolloin arvon voittajan. Stay tuned :)

//Noora

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Hanko

Mitähän näistä neuloisi/virkkaisi?


Mielessä olisi jotkut syystossut tai sukat kotikäyttöön, katsotaan mihin Hanko taipuu tällä kertaa. Jotain raidallista näistä joka tapauksessa tulee - vaaleanpunainen ja harmaa sopivat mielestäni niin ihanasti toisiinsa että on pakko saada samaan neuleeseen molempia värejä.

Arvontaan ehtii vielä osallistua, klik klik!

//Noora

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kesäillan tunnelmia takapihalta


Ps. täällä on arvonta käynnissä, muistattehan osallistua! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin asti.

 //Noora

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Pastellinen arvonta

Juuri loppuneen kesäloman ja sadannen postauksen kunniaksi ajattelin järjestää arvonnan.


Palkinto on tällä kertaa kesäisen pastellinen - kynsilakkaa keltaisen ja pinkin sävyissä, rakkaudella virkattu pussukka sekä pastelliset Polka dot korvakorut.

Osallistu arvontaan jättämällä kommentti kommenttilaatikkoon. Jätä myös sähköpostiosoitteesi tai jokin nimimerkki jotta saan yhteyden sinuun jos arpaonni osuu kohdallesi. Arvonta on voimassa sunnuntaihin 28.7.2013 asti, jolloin arvon voittajan. 

Onnea kaikille arvontaan!

//Noora

EDIT// Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

perjantai 12. heinäkuuta 2013

DIY viinipullonkorkeista magneetteja

1. Leikkaa/sahaa viinipullonkorkeista sopivan levyisiä paloja ja hio reunat sileiksi
2. Maalaa korkit haluamallasi värillä (reunat voi halutessaan maalata/jättää maalaamatta)
3. Leimaa valitsemiasi kuvia maalattuihin korkkeihin
4. Liimaa kontaktiliimalla/muulla vahvalla liimalla magneetit kiinni paloihin
5. Anna liiman kuivua hyvin
6. Valmista!

Täältä löydät aikaisemmat viinipullonkorkki-ideat ja täältä löytyy alkuperäinen ohje ideaan!

//Noora

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kierrätyksestä


Tässä muutama ostos viime viikon Kierrätyskeskus reissulta. Pinkki kori oli aivan ehdoton ostos, aika ysärihän se on mutta pinkki väri vei heti mennessään. Tabletit olivat aivan uuden veroisia ja sopivat hyvin valkoisen pöytämme kanssa. Lisäksi ostin muutaman kankaan, mutta ne unohtui kuvata.

Harmaat tabletit 4kpl/ 3,20€
Pinkki ysärikori 0,30€
Pala nahkaa n. 1€

//Noora

tiistai 2. heinäkuuta 2013

DIY kuormalavasohva


Teimme viime viikolla takapihallemme uuden sohvan kuormalavoista. Alunperin ajatuksena oli tehdä suurempi kulmasohva, mutta tilan ollessa aika pieni totesimme pienen sohvan sopivan siihen paremmin. Hankimme kaksi isoa kuormalavaa (120cm x 60cm), jotka maalasimme valkoisiksi. Maalia kului aika reippaasti, sillä kuormalavan sai maalata kahteen kertaan jotta siitä todella tuli valkoinen. Ensimmäisen kerroksen jälkeen ei juuri ollut puun väri miksikään muuttunut. Toinen kerros kuitenkin toi halutun lopputuloksen. Vajaa litran maali riitti aika hyvin kahteen kerrokseen. Tosin maalasimme vain näkyvät osat toisella kerralla ja ensimmäiselläkin kerralla jätimme osan keskiosista maalaamatta.


Maali kuivui vuorokauden ennen kuin pääsimme jatkamaan sohvaa. Hankimme Ikeasta kuusi pyörää lavojen alle, jotta sen liikuttaminen olisi helpompaa. Päätimme kuitenkin laittaa vain viisi pyörää (neljä kulmiin ja yksi keskelle lavaa) jotta sohva olisi edestä paremman näköinen. Pyörissä on lukot, mutta ne eivät pidä kyllä sohvaa yhtään paikallaan vaikka muuten hyvin toimivatkin. Ostimme lisäksi jatkettavaan lasten sänkyyn sopivan patjan (130cm x 60cm) johon ompelin päällisen. Patjan mukana tuli kaksi jatkopalaa, joista toisesta ompelin sohvalle selkänojan. Vielä muutama tyyny ja iltapäivien lukupaikka on valmis!

Mitä pidät? Oletko sinä tehnyt jotain kuormalavoista?

//Noora